Projecten

Woningconfigurator

Voor o.a. nieuwbouwproject Duin in Almere heeft Zaphyrion samen met ZN Design, een webapplicatie ontwikkeld waarmee potentiële kopers hun toekomstige woning kunnen kiezen en configureren. Voor meer info zie woontools.nl

Het configuratieproces bestaat uit de volgende stappen:

  • kiezen van een kavel en woningtype,  
  • kiezen uit beschikbare opties aan de hand van plattegronden (per woonlaag) en 3D afbeeldingen (voor- en achteraanzichten). 
  • bewaren van gekozen opties
  • genereren van een PDF

Alle gekozen opties worden steeds direct zichtbaar in zowel de plattegronden als in de 3D aanzichten. 

De woningconfigurator wordt geleverd met een beheerapplicatie die onze opdachtgever volledige controle geeft over de instellingen en de inhoud  van de configurator (kavels, woningtypes, configuratie-opties, enz). 

Timetag

In het kader van de Sport Pilot van AmersfoortBreed zijn wij bezig met het ontwikkelen van Timetag. Dit concept bestaat uit een mobiele HTML5 applicatie (het `tagging tool`), waarmee gebruikers, tijdens het bijwonen van b.v. een voetbalwedstrijd of een lezing eenvoudig de voor hen interessante momenten kunnen vastleggen (`taggen`). Timetag registreert deze momenten en presenteert ze na afloop van het evenement in de vorm van een persoonlijke video-samenvatting op de Timetag website. De samenvattingen kunnen vervolgens worden bewerkt en natuurlijk worden gedeeld via Twitter, Facebook of e-mail. 

Voor meer informatie, zie de Timetag website.